pranichealingfinland_071-banner


Me itse ja kaikki ympärillämme on energiaa. Tämä energia on valitettavan usein kuitenkin huonolaatuista. Saadessamme ”tartunnan” tällaisesta heikkolaatuisesta energiasta se vaikuttaa meihin heikentävästi: tunnemme ehkä hetken päästä väsymystä, ärtymystä tai päänsärkyä. Stressintäytteisellä työpaikalla työskennellessä tulee ottaa myös tämä huomioon. Pranic Healingissa on olemassa tekniikoita, joilla poistaa energiakehosta tällaista energiatartuntaa sekä keinoja, miten ennaltaehkäistä mahdollinen tartunta.

Huonolaatuinen energia saattaa tarttua meihin ympäristöstä mutta myös ihmisten välisen kanssakäymisen aikana. Esimerkiksi jos huoneessa on hyvin vihainen henkilö, hänen tunteidensa ja ajatustensa negatiiviset värähtelyt läpäisevät myös muiden huoneessa olevien energiakentän. Tämä tuntuu näillä muilla ihmisillä epämukavuuden tunteena ja haluna ottaa etäisyyttä tuohon vihaiseen henkilöön.

Huonolaatuisen energian tartunnan voi saada:

  • Muiden negatiivisista tunteista ja ajatuksista.
  • Kanssakäymisestä fyysisesti sairaiden tai psyykkisesti tasapainottomien ihmisten kanssa. Meidän tulee ottaa huomioon, että psyykeltään epätasapainoisen ihmisen energiakentässä oleva likainen ja muita heikentävä energia tarttuu jopa helpommin kuin energiatartunta bakteeri-infektiosta. Monet sosiaalialan terapeutit, psykologit, psykiatrit ja tämän alan hoitohenkilökunta joutuvat kokemaan tämänkaltaista energiatartuntaa, usein tiedostamattaan sitä itse. Tällainen huonolaatuinen energia kumuloituu salavalasti kehoon.
  • Ympäristön huonolaatuisesta energiasta. Tätä esiintyy esimerkiksi koneellisesti ilmastoiduissa työpaikoissa, joissa saattaa ilmetä ”sairaan rakennuksen”-syndrooma, ja joka useinkin ilmenee alhaisena tuottavuutena johtuen kroonisesta väsymyksestä ja monista sairaspoissaoloista. Huonolaatuista energiaa on paljon myös sairaaloissa. Siellä tämä johtuu potilaista lähtöisin olevista negatiivisista energioista ja tunteista sekä bakteereista ja viruksista. Pranic Healingin keinoin sairaalahenkilökuntakin jaksaisi työssään paremmin.

Negatiiviset energiavärähtelyt varastoituvat ihmisen energiakenttään ja johtavat aikaa myöten energian epätasapainoon kaikilla ihmiselämän osa-alueilla, myös terveydentilassa. Kun energiakenttä on tuhraantunut, omat voimat vähenevät, jaksaminen ja elämänilo heikkenee. Tällöin kehon luonnollinen, automaattisesti toimiva hyvinvointi-mekanismi hidastuu.

Energiahygienia:

Pitämällä huolta omasta energiahygieniastaan pystyy vaikuttamaan huomattavasti omaan hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa. Pranic Healing hoidot sekä Kaksoissydänmeditaatio ovat tehokkain tapa pitää energiakehonsa puhtaana, mutta myös muut pienet keinot auttavat arkipäivässä:

  • suolapesu: peseydy suihkun aikana suolalla (noin 2-3 dl tavallista ruokasuolaa riittää koko kehon puhdistamiseen), hiero  kehoon minuutin tai pari ja huuhdo sitten pois. Suola neutraloi tuhruista energiaa ja puhdistaa energiakehoja.
  • praanahengitys: hengitä sisään laskien 7:ään, pidätä hengitystä laskien yhteen, hengitä ulos laskien seitsemään, pidätä laskien yhteen. Jatka tätä viisi minuuttia. Tämä puhdistaa palleachakroja ja rauhoittaa mielen. Jos kehossa alkaa tuntua epämiellyttävältä, liikuttele kehoa hetken ja hengitä normaalisti.
  • Pranic Healing kursseilla opit myös muita yksinkertaisia tapoja pitää energiakehosi puhtaana, kuten mantrat,  suitsukkeet, jumppaliikkeet ja paljon muuta.