Koronavirustilanteen takia tulevat kurssit ovat peruttu kunnes viralliset suositukset sallivat ryhmien kokoontumisen.

Järjestämme meditaatioita ja hoitojen harjoitteluiltoja Zoom:in kautta sekä jaamme vinkkejä energiakehon puhdistamiseen, vahvistamiseen ja rauhoittamiseen Facebook sivullamme. 
Keräsimme hyödyllisiä vinkkejä, meditaatioita ja harjoituksia Pranic Työkalupakki -sivulle
Jos sinä tai läheisesi tarvitsee hoitoa, ota yhteyttä hoitajaan Hoitajapankki -sivulta. Huom, teemme ainoastaan kaukohoitoja tällä hetkellä.
Muistutamme myös, että Pranic Healing ei ole tarkoitettu korvaamaan koululääketiedettä, vaan täydentämään sitä. Energiahoito ei korvaa koululääketieteen neuvoja ja ohjausta, eikä THL:n suosituksia hygieniasta. Seuraa aina viranomaisten suosituksia ja lääkärin ohjeita.
Rauhaa ja rakkautta, pidä huolta itsestäsi ja kanssaihmisistä <3
Rakkaudella, Pranic Healing & Arhatic Yoga Finland

 

pranichealingfinland_028


Pranic Healing ja Arhatic Yoga – hoitomuoto, kurssisarja ja henkisen kehityksen polku.

Pranic Healing on yksinkertainen, mutta tehokas ja voimallinen energiahoitomenetelmä. Se perustuu siihen perusperiaatteeseen, että kehomme on elävä järjestelmä, joka pystyy itse korjaamaan siihen tulleet viat ja siten palauttamaan terveyden. Kuka tahansa voi oppia Pranic Healingia. Hoitoon ei tarvita laitteita, lääkkeitä, ei edes kosketusta fyysiseen kehoon.

Pranic Healing kursseilla opit aistimaan energiaa ja hoitamaan fyysisen kehon ja tunnetason ongelmia. Kursseilla käydään tarkasti läpi skannaus (energiakehon kartoitus), energiakehon anatomia, energiahygienia, värienergiat, eri sairauksien tunnetaustat ja niiden hoitaminen, Kaksoissydänmeditaatio ja sen vaikutus ihmiseen, ihmissuhteet ja niissä ilmenevien ongelmien energiahoito, monitasoiset suojaukset, puolijalokivien käyttö hoidoissa, toiveiden toteuttaminen ja henkinen kehitys. Opit konkreettisia, systemaattisia, helposti opittavia energian käsittelytekniikoita, joita voit käyttää elämän laadun kohentamiseksi.

Arhatic Yoga on Pranic Healingin henkisen kehityksen suuntaus. Arhatic jooga on älyn, tahdon, voiman ja rakkauden henkinen polku. Se on energia-anatomiaa ja henkisen kehityksen tehokasta eteenpäin viemistä. Se on nykyaikaista tietoa, joka ohjautuu voimallisiin, muinaisiin tiibetiläisiin, kiinalaisiin ja intialaisiin tietoihin chakrojen aktivoinnista ja tasapainottamisesta sekä kundalini-energian turvallisesta herättämisestä. Arhatic jooga on kehittynyt tekniikka henkisen polun kulkijoille, ja siinä yhdistyvät eri joogalajit. Arhatic joogassa voit siis oppia ja kokea 7 eri joogalajin voiman: Raja joogan, Karma joogan, Kundalini joogan, Jnana joogan, Bhakti joogan, Mantra joogan ja yksinkertaisemman Hatha joogan.

Pranic Healingin ja Arhatic Yogan avulla saat toimivat työkalut oman elämän hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Yllä olevien linkkien kautta pääset lukemaan lisää kursseista, hoidoista ja meditaatioista. Tapahtumakalenterista löydät tulevien kurssien tiedot ja diplomihoitajien listassa löydät aktiivisesti hoitoja tekevien yhteystiedot.

Tervetuloa mukaan Pranic Healingin pariin!

Toivoo Pranic Healing Finland -tiimi

 

SaveSaveSaveSave