Pranic Healing kurssit

Pranic Healing on kansainvälinen kurssisarja, jossa opitaan aistimaan energiaa ja hoitamaan fyysistä kehon ja tunnetason ongelmia. Kursseilla käydään tarkasti läpi skannaus (eli energiakehon tunnustelu), energiakehon anatomia, energiahygienia, värienergiat, eri sairauksien tunnetaustat ja niiden hoitaminen, meditaatio ja sen vaikutus ihmiseen, ihmissuhteet ja niissä ilmenevien ongelmien energiahoito, toiveiden toteuttaminen ja henkinen kehitys. Opit konkreettisia, systemaattisia, helposti opittavia energian käsittelytekniikoita, joita voit käyttää elämän laadun kohentamiseksi. Kursseilla opetettavia tekniikoita on kehitetty yli 20 vuoden ajan – ja ne on käytännössä havaittu hyvin toimiviksi.

Kurssien aikana saat paljon syvällistä tietoa sekä teoriaopetuksen että käytännön harjoitusten myötä. Tämän lisäksi energiatasosi muuttuu jo kurssin aikana ja siitä johtuen energiakehosi alkaa muuntaa itseään tasapainoisemmaksi. Näin tapahtuu jo peruskurssista lähtien ja tämä vaikutus vahvistuu joka korkeammalle kurssitasolle siirryttäessä.

Joka kurssin päätöksenä jaetaan kurssilaisille Institute of Inner Studies:in myöntämä todistus. Tämä on osoitus siitä, että kurssin opettajana on Institute for Inner Studiesin valtuuttama, Pranic Healing -kursseja pitämään koulutettu opettaja.

Täydennyskoulutusta, jonka aikana kerrataan kurssilla opittuja asioita sekä opitaan muuta aiheeseen liittyvää, järjestetään säännöllisesti lukukausien aikana.

Seuraavat kurssit kuuluvat Pranic Healing -koulutusohjelmaan:

Hoidot ja suojaukset:

Pranic Healing -peruskurssi (taso 1)
Pranic Healing -värienergiakurssi (taso 2)
Pranic mielenhoitokurssi (taso 3)
Kristallien käyttö energiatyössä
Energiasuojaukset
Superbrain Yoga
Diplomikoulutus

Vauraus ja toiveiden toteuttaminen:

Pranic Feng Shui
Kriyashakti kurssi – Toiveiden toteuttaminen ja päämäärien saavuttaminen
Henkisyys ja liike-elämä

Henkinen kehitys ja luonteenkasvatus:

Arhatic Yoga -kurssisarja 
Sielunyhteyden saavuttaminen
Selvänäön kehittäminen
Ihmisen henkinen olemus
Om Mani Padme Hum
Kristinuskon energiataustaa
Buddhalaisuuden energiataustaa
Hindulaisuuden energiataustaa
Meditaatio Isä meidän -rukouksen mukaan

Kurssien ajankohdat löytyvät tapahtumakalenterista.

diagram-ph-kurser-finska


Copyright: Grand Master Choa kok Suin kehittämät Pranic Healing ja Arhatic Yoga -kurssit ovat suojatut copyright-oikeudella, joten niitä tai niillä opetettuja tekniikoita ei saa missään muodossa esittää tai opettaa ilman Institute for Inner Studiesin antamaa kirjallista hyväksyntää.

SaveSaveSaveSave