pranichealingfinland_062-banner

Pranic Psychoterapy: taso 3

Pranic Healing Mielenhoitokurssi on Pranic Healing -kurssisarjan kolmas energiahoitamiseen liittyvä kurssi. Tässä keskitytään negatiivisten tunteiden, ajatusten ja käytösmallien hoitoon. Kurssi on tärkeä, koska mielen ongelmat ja käyttäytymiseen liittyvät häiriöt ovat nykymaailmassa suuri ongelma. Lisäksi  on arvioitu, että fyysisistäkin sairauksista jopa 80-90% on lähtöisin tunne-ja ajatustason energiatukoksista ym.

Negatiiviset tunteet ja traumaattiset kokemukset ovat aurassa ja tietyissä chakroissa olevia negatiivisia ajatusmuotoja ja tunne-energioita. Näistä on usein vaikea päästää irti, mikä näkyy siinä, että tuloksia saadakseen perinteisen psykoterapian hoitojaksot saattavat olla kuukausien tai vuosienkin pituisia. Pranic Healingin mielenhoitokeinoin hoidettava voi kuitenkin saada verrattain pikaistakin apua päästääkseen irti tällaisista pinttyneistä energioista

Kurssin aikana opit seuraavaa:

  • Ottamaan käyttöösi hyvin korkeita energian värähtelytaajuuksia.
  • Syvällisempää tietoa chakrojen rakenteesta ja energiamaailmasta.
  • Poistamaan kehosta tehokkaasti negatiivisia tunteita (stressiä, ahdistusta, mustasukkaisuutta, vihaa, surua), negatiivisia ajatuksia, masennusta, katkeria muistoja, traumaattisia kokemuksia.
  • Poistamaan ja neutraloimaan sellaista negatiivista energiaa, joka aiheuttaa masennusta, paniikkihäiriöitä, pakkomielteitä tai erilaisia riippuvuuksia.
  • Puhdistamaan ruokaa, esineitä ja tiloja negatiivisista traumaattisista energioista.

Kurssille osallistuminen edellyttää värienergiakurssin (=tason 2) suorittamista ja vähintään 5 Pranic Healing värienergiahoidon tekemistä.

Katso seuraavan kurssin ajankohta tapahtumakalenterista.

Ilmoittautuminen ja kyselyt: hannele@pranica.fi


”Pranic Psycotherapy is a powerful tool in healing psychological ailments and can be used to complement clinical psychology and psychiatry.” – Master Choa Kok Sui