pranichealingfinland_015


Kaksoissydänmeditaatio

Pranic Healing kursseille ja Pranic Healingiin liittyvään elämäntapaan kuuluu myös meditointi ja muiden siunaaminen. Kaksoissydänmeditaatio, toiselta nimeltään Rauhan ja terveyden meditaatio, on yksinkertainen ja helposti opittavissa oleva ohjattu meditaatio, jossa siunataan maapalloa rauhan, rakkauden, ilon, anteeksiannon ja  hyvän tahdon ajatuksin. Se on maailman palvelua meditoiden. Siunausvaiheen jälkeen omaa aktivoidaan omaa henkistä yhteyttä keskittyen valoon pään yläpuolella. Lopuksi tehdään maadoitus ja fyysistä liikuntaa,  jotta meditaatiossa saadut vahvat energiat saadaan imeytymään solutasolle. Meditaation aikana siunauksia voi ohjata paitsi koko maapallolle myös yksittäisille maille, kansakunnille tai ihmisryhmille, aivan lopussa myös omille läheisilleenkin.  

Siunausten lähettäminen meditaation aikana poistaa myös sitä avuttomuuden ja toivottomuuden tunnetta, jota monet kokevat maailman nykytilannetta ajatellessaan. Lisääntynyt elinvoiman määrä kehossa antaa voimia arkipäivässä jaksamiseen ja näkyy myös vastustuskyvyn lisääntymisenä ja parempana terveytenä. Chakrat ja aura puhdistuvat ja energiamäärä niissä kohoaa. Intuitiokin vahvistuu kehon ylempien chakrojen aktivoituessa – tästä on apua sekä työssä että yksityiselämässä!

Sydän- ja kruunu chakroja voi aktivoida monella tavalla: hatha joogalla, hengitysharjoituksin, mantralaululla tai visualisoiden. Nämä tekniikat ovat tehokkaita, mutta Kaksoissydänmeditaatio on silti yksi nopeimpia menetelmiä näiden chakrojen aktivoimiseen!


Kokeile lyhyttä (15 min) versiota Kaksoissydänmeditaatiosta täällä:  https://vimeo.com/209933648  


Kaksoissydänmeditaatio perustuu Master Choa Kok Suin kehittämään menetelmään. Taustalla vaikuttavat kiinalaiset, intialaiset, tiibetiläiset ja muut itämaiset henkiset tekniikat. Kaksoissydänmeditaatio on yksi edistyneimpiä henkisiä menetelmiä. Muinaisina aikoina tämä tekniikka opetettiin vain harvoille valituille henkisten opettajien oppilaille, mutta nykypäivänä se on Pranic Healingin kautta kaikkien ihmisten ulottuvilla!

Kaksoissydänmeditaation tavoitteet:

 • Säännöllisesti tehtynä meditoiminen eli mietiskely mm. rentouttaa, poistaa stressiä ja kehon jännityksiä ja parantaa siten terveyttä. Tämä on hyvä keino ennaltaehkäistä sairauksien syntymistä!
 • Kohottaa ihmisen tietoisuuden tasoa vähitellen.
 • Siunauksin voi auttaa ihmissuhteita parantumaan mutta myös saada vähitellen aikaan hyviä muutoksia lähiympäristössä ja koko maailmassa.
 • Nämä tavoitteet voidaan saavuttaa parhaiten meditoimalla säännöllisesti useamman kerran viikossa.

Fysiologiset ja psykologiset edut:

 • Kohottaa tiettyjen hormoonien (mm. melatoniinin ja serotoniinin) tasoa 100-300%. Tämä vaikuttaa mm. pitkäikäisyyteen, stressin alenemiseen kehossa, nukkumisen ja hereilläolon vuorotteluun ja syövän ehkäisyyn.
 • Antaa syvän rentouden tunteen kehoon, rauhoittaa tunteet ja hiljentää mielen, lisää tyytyväisyyden ja ilon tunnetta.
 • Käytetty stressinhallinta-ohjelmissa stressin lievittämiseen.
 • Käytetty huumevieroitushoidossa, jolloin huumeiden käytön lopettaminen on helpompaa.
 • Kaksoissydänmeditaatio parantaa muistia ja keskittymiskykyä, ja varsinkin yhdistettynä Pranic Healing -hoitoihin sillä saavutetaan parempia tuloksia opinnoissa ja työelämässä.
 • Kaksoissydänmeditaation neurofysiologisia, psykologisia ja sosiologisia vaikutuksia ihmiseen on tutkittu pääosin New Yorkissa (USA) sekä Bangaloressa (Intia). Pranic Healing Research Institute:n sivuilla voit lukea tutkimuksista.

Sosiologiset edut:

 • Rauhoittaa mieltä ja parantaa siten ihmissuhteita, voidaan käyttää esim. parisuhdeneuvonnassa tai työpaikalla.
 • Parantaa suoritustuloksia työpäivän tai koulupäivän aikana.
 • Tietyillä alueilla aggressiivisuuden, paniikin, väkivaltaisuuden ja huumeiden käytön on todettu vähentyneen, kun meditaatioiden aikana suurehkot ryhmät ovat lähettäneet rauhan energiaa näihin kohteisiin.

Edut henkisellä tasolla:

 • Tunteet rauhoittuvat ja mieli hiljentyy ja sisäinen rauhan tunne, ilo ja tyytyväisyys lisääntyvät
 • Älykkyys kohoaa ja intuitiiviset kyvyt lisääntyvät
 • Meditaatio mahdollistaa tietoisuuden asteittaisen avartumisen, jolloin ihminen saa käyttöönsä rajattoman energian ja luovuuden lähteen.
 • Kaksoissydän meditaatio on tehokas menetelmä syvän yhteyden löytämisessä sekä itseen että Korkeimpaan Voimaan ja se on tehokas menetelmä valaistumiseen pyrittäessä. Lisäksi tällä meditaatiolla pystytään vaikuttamaan pitkällä tähtäimellä maailman tilanteen rauhoittumiseen, kunhan riittävän suuri ihmismäärä tekee tätä säännöllisesti.
 • Säännöllinen meditointi näkyy myös meditoijan energiakehon vahvistumisessa ja chakrojen koon ja energiamäärän suurenemisessa. Energiakentän ollessa vahva ja korkean värähtelyn lisääntyessä kehossa meditaation aikana myös muille lähetettävät siunaukset ja omat toiveet toteutuvat nopeammin.
 • Pranic Healing -hoitajat pystyvät meditoituaan tekemään nopeampia ja tehokkaampia hoitoja.

Rajoitukset koskien Kaksoissydänmeditaatiota:

Säännöllisesti meditoimiselle on hyvä asettaa tiettyjä rajoituksia, koska kyseessä on erittäin vahva meditaatio, jossa kehon energiataso kohoaa nopeasti, jopa tuplaantuu, puolen tunnin meditaation aikana:

Koska Kaksoissydänmeditaatio energisoi kehoa voimakkaasti, ei sitä suositella alle 18-vuotiaille ja raskaana oleville henkilöille, eikä henkilöille, joilla on korkea hoitamaton verenpaine, vakava sisäelinsairaus (esim. sydän-, maksa- tai munuaissairaus) tai viherkaihi eli korkea silmänpaine.

Kaksoissydänmeditaatiota paikkakunnallasi?

Kaksoissydänmeditaatioryhmiä toimii useimmissa maissa, ainakin suurimmissa kaupungeissa.
Tapahtumakalenterista löydät ajankohtia eri paikkakunnilla pidettävistä meditaatioista. Ohjattu meditaatio löytyy myös esim. iTunes:ista, Google Play:sta ja Amazon Music:ista, haulla Choa Kok Sui.

Jos olet kiinnostunut meditaatioryhmän perustamisesta paikkakunnallasi tai työpaikallasi,
ota yhteyttä Kaksoissydänmeditaatioiden järjestäjään Suomessa: hannele@pranica.fi.