På grund av coronavirus är alla kurser avbokade tills sammankomster i större grupper är tillåtet och säkert.

Vi ordnar meditationer och healing övningskvällar via Zoom, samt delar tips på vår Facebook sida för att rena, stärka och lugna energikroppen.
Vi har samlat en ”verktygslåda” med meditationer, tips och övningar på Pranic Toolbox sidan
Om du eller någon du känner behöver healing, ta kontakt med någon av våra healers på vår Healerbank sida. Obs, vi gör endast distansbehandlingar för tillfället.
Vi påminner också om, att Pranic Healing inte är till för att ersätta skolmedicinen, endast för att komplementera den. Energibehandling ersätter inte medicinska råd och behandling, inte heller officiella riktlinjer för hygien. Följ alltid officiella rekommendationer och läkarens råd.
Kärlek och fred, ta hand om dig själv och dina medmänniskor <3
Med kärlek, Pranic Healing & Arhatic Yoga Sweden

pranichealingfinland_028Pranic Healing och Arhatic Yoga – En ny form av healing, en serie med kurser om energier och en rik källa för andlig kunskap!

Pranic Healing är en enkel men väldigt effektiv healingmetod. Den baserar sig på den principen att vår kropp är en levande mekanism avenergier, som kan själv reparera sig och då återfå hälsan. Alla kan lära sig Pranic Healing! För att göra en behandling behöver du inte apparater, inte mediciner… du behöver inte ens beröra den fysiska kroppen. Du behöver bara dina händer – och kunskap!

Under Pranic Healing kurserna lär du dig uppfatta och känna energier, och göra healing för fysiska och emotionella problem. Under kurserna studerar vi noggrant skanning (dvs kartläggning av energisystemet), människans energianatomi, energihygien, färgenergier, bakgrundsfaktorer till olika sjukdomar och förstås hur man gör effektiv och djupgående healing. Därtill kommer följande ämnen under diskussion på kurserna: Tvillinghjärtmeditation och dess inverkan på oss, healing för människorelationer, energiskydd på många plan, ädelstenar i healing, manifestering och andlig utveckling. Du lär dig konkreta och systematiska tekniker för att jobba med energier. Dessa är metoder som förbättrar livskvaliteten i ditt liv, för din familj och för dem du vill hjälpa.

Arhatic Yoga är den delen av Pranic Healing som riktar sig på andlighet. Den hjälper oss att forma oss till bättre människor och få starkare kontakt med vårt högre jag. Arhatic Yoga är också en rik källa av andlig kunskap för den som söker det.

Inom Pranic Healing och Arhatic Yoga finner du effektiva verktyg för leva ditt liv och utvecklas till den bästa versionen av dig. Genom att klicka på linkerna ovan kan du läsa mera om våra kurser, behandlingar och meditationer. I händelsekalendern står datum för kommande kurser och andra evenemang.

Vi välkomnar dig glatt med i Pranic Healing!

Pranic Healing Sverige teamet