Master Hector Ramos

hector-ramosKansainvälinen Pranic Healing ja Arhatic Yoga master-tason kouluttaja, jonka on ollut mukana Pranic Healingissa vuodesta 1988 lähtien. Hän on suosittu Pranic Healing erikoiskurssien ja Arhatic Yogan opettaja.

Master Hector Ramoksen vastuualueena on Pranic Healingin korkeampi opetus Euroopan maissa. Euroopan lisäksi hän luennoi ja ohjaa retriittejä kaikkialla maailmassa ja on vieraillut säännöllisesti Suomessakin jo monen vuoden ajan.

Master Choa Kok Suin opetuksesta hän mainitsi suosikkisitaatikseen: ”Use your head, do not act emotionally”.

 

 

 


Hannele Söderholm-Johansson, Certified pranic healer

pranichealingfinland_046-copySuomen Pranic Healing -pääkouluttaja

hannele@pranica.fi
Puh:  040-5881821

Hannele Söderholm-Johansson, FM, on kielten opettaja, neljän lapsen äiti ja opettanut Pranic Healingia vuodesta 1996. Hän on opiskellut sekä Grand Master Choan että muiden Pranic Healing mastereiden johdolla Suomessa ja ulkomailla. Hannele Söderholm-Johansson pitää esitelmiä, ohjaa meditaatioita, opettaa Pranic Healingin neljää ensimmäistä tasoa ja diplomikoulutusta sekä järjestää ulkolaisten Pranic Healing -opettajien vierailuja Suomeen.

Pranic Healingissa kiehtoo Hannelea eniten sen loogisuus ja maalaisjärjen käyttö vaikka kyseessä ”näkymätön” maailma ja henkiset asiat. Henkisen tiedon sovellukset tavallisen ihmiseen arkipäivään ovat Pranic Healingin suuri anti. Arhatic joogassa mahtavaa antia ovat harjoitukset jotka liittyvät ihmisenä kasvuun ja luonteenkasvatukseen.

Master Choa Kok Suin opetuksesta hän mainitsi tämän suosikkisitaatikseen: ”As you develop, the people around you also develop. As you progress, the world progresses with you to a certain degree.”

 


Maria Nybäck, Associate pranic healer, kurssien järjestäjä

pranichealingfinland_047-copyMaria on pranic healer vuodesta 2003 ja diplomihoitaja vuodesta 2011. Hän asuu perheensä kanssa Uudellamaalla ja toimii sekä siellä että pääkaupunkiseudulla.

maria.nyback@pranamaria.fi
050-5708386

Maria kävi peruskurssin vuonna 2003 ja oppi silloin, että maailmassa on neljäskin ulottuvuus – energiaulottuvuus. Pranic Healing on suosittua heidän perheessään, koska sitä voi käyttää niin moneen ja monessa tilanteissa. Lisäksi siinä selitetään moni asia hyvin selkeästi, eikä tarvitse olla ”synnynnäinen” näkijä tai parantaja, vaan näitä taitoja ja tekniikoita voi oppia ja harjoittamalla kehittyä hyväksi.

Master Choa Kok Suin opetuksesta hän mainitsi suosikkisitaatikseen: ”Like quality attracts like quality energy. Loving-kindness attracts loving-kindness. Anger and hatred attract anger and hatred.