Alt Copyright: Flickr/ Kiwi Tom


Tälle kurssille Master Choa on kerännyt sellaista muinaista tietoa Feng Shuista, jota ei ole paljastettu suurelle yleisölle aiemmin. Hän on yhdessä monien selvänäköisten henkilöiden kanssa tutkinut vanhaa tietoa energioista ja tarkentanut, miten eri ilmansuunnista tulevat energiat vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tämä tieto on peräisin Kiinassa, Filippiineillä, Taiwanissa ja Intiassa olleista esoteerisista Feng Shui -kouluista.

Tämä kurssi on hyvin konkreettinen. Sen oppien avulla voi todeta itse energiaa tunnustelemalla, miten erilaiset energiat vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kurssilla opit:

  • Minkälaiset energiat tulevat mistäkin ilmansuunnista
  • Tunnistamaan mitkä ilmansuunnat tukevat meditaatiota tai hoitoja, ja mitkä taas aktivoivat alachakroja vauraus energian lisäämiseksi, ja mistä on apua ihmissuhde-hoidoissa.
  • Miten erilaiset fyysisen aineen muodot huoneessa, kuten pylväät ja palkit, vaikuttavat ihmisen energiakenttään.
  • Saat ohjausta siitä, millaiset kuvat ja värit kodissa ja työpaikalla vaikuttavat nopeimmin tietoisuuteesi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
  • Ajatuksen voiman käytöstä.
  • Tietyissä paikoissa on hyvin paljon menestys- ja vaurausenergiaa. Saat oppia miten pystyt imeyttämään ja varastoimaan tuota energiaa auraasi säännöllisesti.
  • Saat myös oppia miten sinun kannattaa asettautua hankalien keskustelujen aikana, jotta mahdollisuutesi hyvään lopputulokseen olisivat suuremmat!

Ja paljon muuta…

Osallistuminen edellyttää tason 2 suorittamista. Kurssi on yksipäiväinen (8h).

Seuraavan kurssin ajankohtaa voi kysellä: hannele@pranica.fi


”When you have the right Feng Shui, it is like climbing up in an escalator that is going up. Your effort is magnified! Pranic Feng Shui allows you to make your life better.”

– Master Choa Kok Sui